Nadine, despre viața din Franța: "Ai pe cineva care să îmi aducă în Franța cinci pisici?"

Citeste mai mult despre: Nadine, Franta, mutare, pisici,
Data publicarii: 10 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Nadine a luat o decizie neașteptată: s-a mutat pentru un an într-un sat din Franța, împreună cu soțul și băiețelul lor.

În vara lui 2021, declara pe rețelele de socializare: 

„Eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep!  Mi-am dorit să trăiesc în America, mi-am dorit diplomă de liceu, iar acum mi-am dorit să locuiesc în Franța (printre altele).

Pentru fiecare vis în parte am știut la ce să renunț, ce trebuie să învăț și ce trebuie să schimb la mine pentru a deveni realitate. Să-ți îndeplinești visurile este ușor, deoarece ele sunt cadoul nostru de la Dumnezeu pentru ca noi să avem o viață bună pe acest pământ. Totodată, îndeplinirea lor desăvârșește destinele noastre. Tu ai un vis? Faci totul pentru a-l îndeplini? Găsești soluții la obstacolele din calea lor? Te îmbrățișez!”


Deși nu a vrut să spună concret unde locuiește, i-a povestit lui Măruță altceva. Mai precis, i-a mărturisit ce își dorește în noua ei viață, sau, mai degrabă, ce îi lipsește:

"Ai pe cineva care să îmi aducă în Franța cinci pisici? Am sunat la o companie să le transport și m-a certat doamna de acolo, că am idee cât poate costa să transporți cinci pisici?"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies