Nadine, pregătiri pentru bacalaureat la 44 de ani. ”Voi da la Facultatea de Psihologie”

Citeste mai mult despre: Nadine, divertisment, La Maruta,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Aprilie 2021
Data actualizare: 07 Aprilie 2021
Nadine a fost invitată astăzi în emisiunea La Măruță, unde a povestit despre decizia ei de a-și relua studiile, la 44 de ani. Prezentatoarea se pregătește intens pentru cele trei materii pe care le-a ales la BAC: limba română, istorie și sociologie. 

”Sunt foarte pregătită, pentru că doar asta fac- învăț”, mărturisește Nadine. ”Dar am emoții, mă trezesc în timpul nopții și mă întreb ce fac dacă pic bac-ul, exact cu temerile adolescentului, a mai adăugat prezentatoarea. Nadine nu se oprește aici și dorește să dea admitere apoi la Facultatea de Psihologie sau Biologie.

La un moment dat, discuția a luat o întorsătură mai amuzantă. Nadine l-a făcut să râdă pe Cătălin Măruță, după ce i-a povestit că îl visează constant și nu-și poate explica de ce. 

Am un vis obsesiv cu Măruță. Cred că sunt în al patrulea an și a trebuit să-i mărturisesc lui Apostolescu (soțul). A trebui să-i recunosc, pentru că uneori vin în bucătărie într-un anume fel și el zice: Iar l-ai visat pe Măruță!

Este jenant...N-ai idee cum este să-i explici bărbatului de ce ai un vis obsesiv cu Măruță, în care fugi prin lume, faci tunel prin grădină, ca să ieși, să fugi cu Măruță. ”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies