Nicole Cherry a visat numele fetiței sale: "Parcă Dumnezeu mi-a dat un semn". Ce planuri are pentru micuța Anastasia

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 14 Septembrie 2021
Data actualizare: 14 Septembrie 2021
Nicole Cherry se pregătește pentru cel mai important moment al vieții sale: artista va deveni mamă în mai puțin de trei luni. Marți, 15 septembrie, Nicole a sosit în platoul emisiunii La Măruță și a vorbit cu emoție despre clipa în care o va ține în brațe pe micuța Anastasia. 

Nicole Cherry i-a luat prin surprindere pe toți atunci când a anunțat că va fi mămică la doar 23 de ani. În ciuda vârstei fragede, Nicole are planuri clare pentru viitor și nu se teme de provocările pe care i le va aduce în cale noul rol. Din contră, se bucură de faptul că îi va putea fi prietenă fiicei și nu exclude ca la un moment dat, să iasă chiar și la petreceri cu ea.

"Mă bucură cel mai tare că o să fiu prietenă cu ea. Calculam ce vârstă o să am când ea va crește. O să fiu tânără, o să merg cu ea în club, îți dai seama. Și părinții mei sunt tineri. Mama este la curent cu tot ce se întâmplă pe social media, cu Facebook, cu Instagram, Tik Tok", a declarat Nicole. 

Artista a dezvăluit care a fost momentul în care a știut ce nume este potrivit pentru fetița care va veni pe lume la finalul acestui an.

"Înainte să aflu dacă este fetiță sau băiat am visat. Am visat că am fată și a fost totul extrem de real. Parcă am simțit tot, mirosul, cum au așezat-o lângă mine, totul cu lux de amănunt. Iar în vis, în momentul în care mi-au adus-o, eu am spus Anstasia. Parcă Dumnezeu mi-a dat și un semn, mi-a și ușurat munca pentru că habar nu aveam ce nume să îi pun nici dacă este fată, nici dacă este băiat", a relatat Nicole. 

Vezi interviul integral în clipul video de mai sus 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!