Pe doi concurenți Survivor, CRBL îi numește "nimeni" și "malefic"! Cu cine va rămâne prieten?

Citeste mai mult despre: CRBL, La Maruta, surivor,
Data publicarii: 26 Aprilie 2022
Data actualizare: 26 Aprilie 2022
CRBL a venit în platoul emisiunii La Măruță și a vorbit despre ce a însemnat pentru el experiența în competiție. 

A mărturisit că nu își imagina că va pleca atât de repede, că se vedea în finală și că tot ce a trăit în Republica Dominiicană l-a învățat să fie mai tolerant. Mai mult, a avut curajul să își caraterizeze foștii colegi, uneori în moduri mai puțin flatante. Astfel, provocat de Cătălin Măruță să găsească un cuvânt pentru fiecare vedetă, a fost cât se poate de sincer și a decretat:

Andreea Tonciu-nimeni

Cătălin Zmărăndescu-malefic

Emil Rengle-sneaky, șerpișor

Elena- descurcăreață.

Mari- Doamna Doctor;

Marian Drăgulescu-" rămâne campionul cu care ne mândrim cu toții, dar pentru omul Marian, cred că termenul e limitat. Ar putea mai mult, dar își pune singur limite".

Otilia - am și uitat că a fost acolo, cuvântul e fals;

Radu Itu- e un copil, mi-a plăcut de el, are multe de învățat;

Robert Niță - "problema cu el, pe lângă că este destul de echilibrat, este că nu își asumă anumite lucruri spuse, cred că este neasumat."

Roxana Ciuhulescu - "a fost alt personaj care pe mine m-a șocat. Am avut întâi șoc, apoi conflict. Am descoperit alt om la Survivor și nu mi-a plăcut."

Tj Miles-" el a venit nepregătit la emisiune, TJ este… nu am lucruri doar rele despre el, sunt amestecate cumva, are o răutate gratuită pe care o ține ca să se protejeze, o răutate pe care nu o gândește, dar în esență este un om bun. Și-a creat o carcasă de om dur, de genul bărbații nu plâng, pe care o apără."

Xonia - mi-a părut rău de Xonia că a ieșit prima, nu a apucat să se bucure de experiență;

Laura - "cuvântul care o caracterizează e inteligență pe mai multe planuri, cred că rămâne singura mea prietenă de acolo, abia aștept să mă văd cu ea”, a declarat CRBL.FOTO: INSTAGRAM CRBL

 
 
 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies