Pepe, despre amenda primită de Înviere: "Am ieșit asumat din casă, dacă ne plătim și lumina, o facem și pe asta"

Pepe, despre amenda primită de Înviere: Am ieșit asumat din casă, dacă ne plătim și lumina, o facem și pe asta
Citeste mai mult despre: Pepe, amenda, noaptea de inviere 2020,
Data publicarii: 21 Aprilie 2020
Data actualizare: 21 Aprilie 2020
Pepe a fost amendat de Poliție în noaptea de Înviere pentru că a ieșit din casă după ora 22:00 ca să ia lumină, deși acest lucru era interzis. 

Echipajul de poliție l-a oprit pe artist aproape de casa lui, în timp ce se îndrepta spre biserica din cartier cu două lumânări în mână.

La emisiunea lui Cătălin Măruță, Pepe a intrat în direct și a povestit exact ce s-a întâmplat în noaptea de Paște:

“Am ieșit asumat și pregătit să încasez o amendă. Am fost ocupat să o aniversez și pe Raluca și am ratat momentul când au trecut cei cu lumină. Sau poate nu au trecut. Când am văzut că se face aproape 1 noaptea, am luat o adeverință, mi-am amintiit că nu era oricum voie să ies să iau lumină, nu aveam ce să bifez pentru asta și am zis, indiferent ce se întâmplă, eu merg să îmi iau lumină.”
Pepe a mai declarat: “nu mai contează cât am plătit! Le-am și zis polițiștilor, pe mine nu mă interesează, dați-mi amendă, dar dați-mi și lumină! Dacă am ajuns să ne plătim și lumina, o facem și pe asta! Eu cred că Lumina Sfântă ne aduce mai multă bucurie!”

Artistul i-a povestit lui Cătălin Măruță că polițiștii au fost extrem de politicoși, l-au ajutat inclusiv să ia lumină și i-au vorbit extrem de frumos. 

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus ai "Viața bate vlogul"-SEZONUL 2:
FOTO: ARHIVĂ PERSONALĂ PEPE
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies