Povestea impresionantă a Antoanelei Manac, medic și campioană națională la triatlon

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Iulie 2021
Data actualizare: 22 Iulie 2021
Antoanela Manac este medic rezident, cu specializare în chirurgie vasculară, și iubește la nebunie sportul. Românca este de 6 ori campioană națională la triatlon.

Frumoasa româncă a fost invitată în platoul La Măruță, acolo unde a povestit cum se împarte între cele două mari pasiuni ale sale.

La 5 ani s-a apucat de înot, iar la 17 ani și-a dat seama că vrea și poate mai mult. Acum are o cameră neîncăpătoare pentru medaliile și trofeele câștigate la competiții și este cea mai valoroasă sportivă a României la triatlon, sportul la care trebuie să fii as la înot, alergare și bicicletă. 

“La 17 ani a fost cel mai greu an din viață, pentru că aveam Bacul, admiterea la facultate, alte concursuri de înot și începusem și cu triatlonul. A fost o decizie grea. Nu-mi doream să merg la o facultate cu profil sportiv pentru că foarte mulți oameni din jurul meu aveau o părere foarte rezervată asupra sportivilor care urmează Facultatea de Sport. Am spus că îmi doresc să fac o facultate la fel de grea ca sportul pe care îl practic”, a povestit Antoanela. 

Antoanela (25 de ani) aleargă și 20 de ore pe săptămână și a fost la un pas să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies