Povestea medicului Wargha Enayati de la "Imperiul Leilor"

Data publicarii: 08 Februarie 2022
Data actualizare: 08 Februarie 2022
Printre cei cinci Lei de la Imperiul Leilor este și dr. Wargha Enayati, medic cardiolog și fondatorul Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City.

Wargha Enayati este pregătit să investească în afaceri care pot să contribuie la binele societății. A venit la emisiunea La Măruță și a vorbit despre povestea lui,, dar și despre ce caută în Arena Leilor:

„E ciudat ca medic să intri în așa o emisiune, dar am învățat să o iubesc. Un adevărat Leu gândește ca orice face are si un avantaj pentru cei din jur. Dacă avantajul este doar pentru el, atunci este o pisică, nu un leu."

Dr. Wargha Enayati s-a născut în Germania, apoi a venit la Cluj, iar prima afacere a fost o fabrică de marmură:

„Nu a mers afacerea, se întâmpla acum 25-30 de ani. Am vrut și imobiliare, apoi în '95 am început cu cabinetul de cardiologie, până s-a dezvoltat clinica. Mă trezesc la 7:30, mă duc la consultații, vorbesc cu partenerii din Orașul Medical. Înot, cânt, alerg, iubirea față de semenii mei este cea mai mare pasiune a mea. Îmi iubesc semenii și asta e parte și din credința mea. În ce privește medicii, noi avem două componente: medic profesionist și medic cu empatie pentru pacient. Dacă ești doar pe intelect, poți fi un bun profesor, dar la spital trebuie să ai și partea umană."

Pe 9 februarie, de la ora 21:30, la Pro TV, începe al treilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, iar investitorii sunt mai pregătiți ca niciodată să finanțeze idei bune de afaceri. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies