Psihologul Taher Sonu dezvăluie secretele seducției

Data publicarii: 06 Septembrie 2021
Data actualizare: 06 Septembrie 2021
Taher Sonu este autorul celei mai citite cărți de seducție din România: “Dacă n-o seduci, se duce”. 

De peste 10 ani,  îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu. În cadrul emisiunii Căsătoriți pe nevăzute, psihologul și expertul în tehnica seducției, va lucra pe segmentele de cucerire, încredere și atracție, atât de importante pentru un cuplu.

La Măruță, expertul a dat deja câteva direcții pentru cei care vor să găsească dragostea. Nu a recomandat ]n mod deosebit aplicațiile de dating, ci i-a învățat pe cei dornici să își găsească evenimente și situații unde pot cunoaște personal oameni noi. În plus, pe bărbați i-a învățat să nu se bazeze doar pe situația financiară. Chiar dacă a spus cinstit că vor cuceri mai mult datorită banilor deținuți, cel mai probabi nu vor găsi femei care să îi iubească pe ei pentru ceea ce sunt. 

AFLAȚI MAI MULTE SFATURI UTILE ÎN VIDEO-UL ATAȘAT ACESTUI MATERIAL

Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt cei patru experți cu ajutorul cărora participanții vor fi ”potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă. Cel mai urmărit experiment social al momentului începe marți, 7 septembrie, de la ora 21:30. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!