Actorul de stand-up comedy, Radu Bucalae și Alexandra împlinesc 7 ani de relaţie! Cum s-au cunoscut?

Data publicarii: 18 Ianuarie 2022
Data actualizare: 18 Ianuarie 2022
Cătălin Măruță i-a avut ca invitați în platoul emisiunii de azi pe stand-uperul Radu Bucalae și pe soția lui, actrița Alexandra. Au povestit cu haz despre prima lor întâlnire, apoi au fost supuși unei provocări cum doar pe TikTok mai poți vedea.  

Au o poveste specială pentru că atunci când s-au cunoscut Radu Bucalae a făcut o glumă mai puțin bună, devenind pe loc insuportabil. Ei bine, ce credeți? Alexandra și-a schimbat părerea după a doua întâlnire și astăzi sunt soț și soție”, a spus Măruță la începutul momentului cu cei doi.

Noi ne-am întâlnit la filmarea unei reclame în cabina de probă. El stătea de vorbă cu o altă fată și la un moment dat m-am băgat în seamă cu el. Apoi, m-a întrebat la ce facultate am terminat actoria. Și eu i-am spus că la Spitu Haret și când să batem palma, el a făcut un gest și mi-a evitat mâna. Și am zis, bine... Dar tu, unde ai terminat facultatea? Și el a zis că la Craiova. Apoi, m-am minunat de cât de încrezut a fost el, de gluma lui nereușită”, a povestit actrița.

 
Intenția mea era să o fac să râdă... In fine, până la urmă mi-am cerut scuze. După câteva luni ne-am reîntâlnit, trebuia să participăm la un workshop și ne-am văzut în ziua plecării la autocar și când am vazut-o am zis wow, ce tipă drăguță, dar am văzut că ea încerca să mă evite”, a spus Radu Bucalae la rândul său.
 
Eu am evitat să stau cu el în autocar, m-am pus pe ultimul loc din spate cu gândul să nu mă vadă și el când a urcat, a pășit rapid și a zis cu voce tare că vrea să stea lângă mine. Oh, God, mi-am zis eu!", a adăugat Alexandra.


Vezi toate momentele haioase cu cei doi, dar și provocarea TikTik în materialul video de mai sus.
 
Foto: Captură emisiuneVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies