Radu Palaniță, prima apariție în direct după ce a câștigat 120.000 de euro. Ce va face cu banii

Data publicarii: 01 Iunie 2020
Data actualizare: 01 Iunie 2020
Marele premiu „Românii au talent” 2020, în valoare de 120.000 de euro a ajuns la Radu Palaniță, mecanicul auto din București, reușind să obțină cele mai multe voturi din partea publicului. Radu a venit în emisiunea La Măruță și a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit în concursul de talente, dar ne-a dezvălui și ce va face cu banii.

Radu Palaniță a reușit să câștige premiul de 120.000 de euro interpretând în marea finală piesa „My way”, a lui Frank Sinatra. Concurentul a ajuns în finală după ce a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, juratul fiind foarte impresionat de calitățile vocale ale lui Radu.

"O să îmi cumpăr o casă, o să-mi ajut familia și prietenii și o să ajut o familie nevoiașă", a declarat Radu în emisiunea La Măruță. 

Întrebat de către prezentator pe cine ar fi votat, Radu nu a părut deloc modest, declarând că și-ar fi acordat tot lui votul. La insistența lui Cătălin Măruță, marele câștigător a spus că în afară de momentul lui, i-a plăcut foarte mult momentul lui Mihai Țigaret, concurentul de pe locul 3.

Vezi continuarea în materialul video de mai sus!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies