Radu Vâlcan a lăcrimat din cauza sosurilor iuți La Măruță: "Mor aici"

Radu Vâlcan a lăcrimat din cauza sosurilor iuți La Măruță: Mor aici
Citeste mai mult despre: Radu Valcan, La Maruta, sosuri iuti,
Data publicarii: 01 Octombrie 2021
Data actualizare: 01 Octombrie 2021
Ediția de joi, 30 septembrie, a emisiunii Masked Singer a fost una plină de surprize. Două dintre personaje au fost demascate, iar telespectatorii au aflat că în spatele Șarpelui s-a ascuns Radu Vâlcan. 
Imediat după apariția la Masked Singer, Radu Vâlcan a venit la proba sosurilor iuți La Măruță. A întârziat puțin, dar a făcut impresie. la prima întrebare nu a știut să răspundă corespunzător, a zis doar "Popescu", iar Măruță a și reacționat: "te-au și trecut toate apele."

Ulterior, Radu a avut un mesaj pentru Adela, care a și intrat în direct: "Iubire, e nasol!" 
 
Într-un final, am aflat că întrebarea care i-a dat mult de furcă era legată de persoana cu care s-ar fi căsătorit, dacă nu era Adela Popescu soția lui. Dezorientat, el nu a spus nimic clar, dar Adela a reacționat și mai clar: "Îl lăsam pe mâna unei prietene, Dana Rogoz! Dar dacă eu nu existam, trebuia să fiu inventată."
 
"Bă, mor aici", a afirmat la un moment dat în timp ce lăcrima din cauza sosurilor iuți. Amuzată, Dana Rogoz, prezentă în platou, i-a dat replica: " Și oamenii vor crede că ai murit din cauza Laurei Cosoi, " pentru că Radu a răspuns ceva legat de Laura Cosoi, dar nu se știe la ce întrebare.
 
La aceeași rubrică, Radu Vâlcan a listat și câteva defecte ale soției sale: "dezordonată, vorbește mult la telefon și nu e atentă în trafic."VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies