Ramona Bădescu, dezvăluiri fără perdea "La Măruță"! Cu care artist român ar petrece o noapte de dragoste

Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Septembrie 2021
Data actualizare: 24 Septembrie 2021
Ramona Bădescu, în vârstă de 52 de ani, a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a participat la emisiunea moderată de acesta. Mai mult decât atât, a răspuns întrebărilor delicate ale rubricii "Spui tot sau îți ia gura foc" și a făcut spectacol atunci când a fost nevoită să se confrunte cu sosurile picante. 

Ramona Bădescu locuiește de o bună perioadă de timp în Italia, însă recent s-a întors pe meleagurile natale. Revenită în București, Ramona a popsit și la emisiunea lui Cătălin Măruță. Rubrica "Spui tot sau îți va lua gura foc" i-a oferit ceva bătăi de cap actriței, însă ea le-a făcut față cu brio și s-a distrat pe cinste. 

Actrița a dezvăluit că Alain Delon s-a numărat printre cei care i-au făcut avansuri de-a lungul timpului și a dezvăluit despre acesta că este un adevărat gentleman. "Când mi-a spus Bonjour, Ramona am fost atât de emoționată. Eu nu i-am mai spus că obișnuiam să dorm cu pozele lui sub pernă", a dezvăluit Ramona. 

Întrebată cu cine ar alege să petreacă o noapte fierbinte de dragoste, Ramona a răspuns răspicat. "Eee, Uite eu sunt efectiv îndrăgostită de o personalitate și de un temperament unic pe care îl aveți aici în România. Gheorghe Zamfir. Îl iubesc. Mi-ar cânta, am vorbi despre câini...bine, desigur, întrebarea este un joc", a povestit Ramona. 

Vezi momentul integral în matrialukl video de mai sus 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!