Ramona Păuleanu și-a botezat băiețelul. Imagini emoționante de la eveniment

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Aprilie 2022
Data actualizare: 18 Aprilie 2022
Momente de bucurie pentru Ramona Păuleanu! Vedeta PRO TV și-a creștinat fiul  în weekend și a ales chiar ziua în care băiețelul și surioara lui au împlinit un anișor. 

Luca Lazăr este un micuț erou și s-a întors acasă, în brațele părinților, după ce a petrecut primele opt luni din viață în spital, la terapie intensivă. 

„Eu am plâns mult și la botezul fetiței și la botezul lui. Ea este mai puternică”, a mărturisit Adrian Cuculis despre partenera sa de viață. 

„Mai puternică? Eu mă bucur! Nu mai am motive... am plâns destul. Acum doar mă bucur, am zâmbit cu gura până la urechi și e suficient. Ne bucurăm că suntem aici, că l-am botezat, că e sănătos, că e gălăgios”, a completat Ramona Păuleanu. 

Micuțul are și nume de sfânt: Lazăr. “Ne bucurăm. Mie îmi place foarte tare acest nume. (...) El chiar a înviat din morți!”, a spus Ramona. 

Prezentatoare a postat câteva imagini și pe Instagram, dar și un mesaj emoționant pentru gemenii ei: "La mulți ani, iubiții mei, v-ati făcut mari! La mulți ani și sa-mi rămâneți mereu sănătoși, e singura mea dorința".

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies