Robert Niță: "Sunt dezamăgit și supărat"

Data publicarii: 07 Februarie 2022
Data actualizare: 08 Februarie 2022
După dialogul telefonic cu Adriana Brumă, mama Otiliei Bilionera, Cătălin Măruță a continuat discuția despre Suvivor cu fostul concurent eliminat, Robert Niță.

Mulți au intrat cu o strategie în jocul asta. Unii n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Doamnei, zic așa, că e ca o blasfemie, ca o glumă, sper să înțeleagă ea”, a spus Robert Niță.

Apoi Cătălin Măruță a întrebat: “Andreea Tonciu nu era sora ta?” și Robert Niță a confirmat: “Ba da, era, dar cred că între timp a afectat-o și dorul de casă... Din respect pentru că este o mamă și o doamnă aș ruga-o să își vadă de lungul nasului... Și atât... N-aș vrea să mai continui”.

Cătălin Măruță a mai vorbit cu Robert Niță și despre eliminarea lui din competiție: “Sunt dezamăgit și supărat. Mi-aș fi dorit să stau mai mult, evident. Am avut niște obiective intermediare care mă duceau spre final. (…) Am spus în momentul în care am intrat că nu-mi doresc să câștig pentru că nu vroiam să pun o presiune suplimentară inutilă pe mine. Așa a fost să fie, să mă accidentez și asta a schimbat absolut totul. Durerile deveniseră insuportabile”.

Foto: Captură emisiune

Vezi mai multe în materialul video de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies