Românii care i-au dat pe spate pe americani. Lightwave Theatre Company, spectacol inedit la America's Got Talent

Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Iulie 2020
Data actualizare: 16 Iulie 2020
4 români au reușit să impresioneze juriul de la America's Got Talent. Trupa de teatru de păpuși pentru adulți, Lightwave Theatre Company, formată din Petru, Cristina, Oana și Teodor, au pus în scenă cu spectacol cu păpuși în mărime naturală.

Povestea lor ce îi are ca protagoniști pe o fetiță și un câine are ac scop să le redea oamenilor speranță și se pare și-a atins pe deplin obiectivul, pentru că a primit 3 DA de la Simon, Howie și Sofia Vergara.

Cei 4 au trezit interesul juriului chiar din momentul în care amenajau scena. Din imagini se vede cum Simon Cowell, Howie Mandel și Sofia Vergara sunt foarte emoționați în timp ce urmăresc momentul.

Deși au cu totul și cu totul alte meserii, cei 4 români au reușit să cucerească întreaga lume cu momentul lor.

Petru Stratulat este gazda unui Weekend cu Prietenii de la Europa FM și realizatorul emisiunii 80/oră, din fiecare marți seara. 

Filmările pentru America’s Got Talent au avut loc în luna martie, cu puțin timp înainte de aplicarea restricțiilor de călătorie.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în anul 2013. În anul 2015 au participat la Românii au talent unde au primit Golden Buzz, în 2017 au mers în Germania la Die Puppenstars, iar anul acesta au cucerit America la America’s Got Talent și nu se opresc aici pentru că au trecut de etapa audițiilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies