Rosa, fiica lui Pepe i-a moștenit talentul muzical! Artistul a înregistrat o melodie sensibilă alături de micuță 

Citeste mai mult despre: Pepe, cantece, colaborare, ionut pascu, Theo Rose,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 22 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Ionuț Pascu, cunoscut publicului sub numele de scenă Pepe, a avut parte de cea mai inedită, dar și emoționantă colaborare muzicală. Invitat la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, Pepe a dezvăluit că a cântat alături de fiica sa, Rosa. 

Pepe este un artist care a urcat pe scenă alături de nume importante ale industriei muzicale. A colaborat cu mai mulți colegi de breaslă, însă nici măcar unul dintre ei nu i-a oferit emoțiile pe care le-a avut atunci când a cântat împreună cu Rosa.

Se pare că fetița i-a moștenit pasiunea pentru muzică, iar artistul a avut ideea inedită de a înregistra un cântec alături de ea. Theo Rose și Alessandra au fost alte voci feminine care s-au alăturat cântecului, iar rezultatul a fost unul pe măsură, clipul fiind vizionat de peste 220.000 de persoane în mai puțin de 24 de ore de la lansare. 

Pepe a povestit că motivul pentru care nu a ales ca fetița sa să cânte mai mult a fost unul cât se poate de simplu: "Nu am vrut să cânte fata non stop, căci oricum nu poate veni cu mine la emisiuni, la televiziuni. Îmi cer scuze, toată lumea și-ar dori-o. S-a nimerit ca astăzi să își dorescă foarte mult să vină și ea aici. Și mai este o problemă, nu o pot învoi de la școală ca să o iau la TV, ar fi o mare greșeală din partea mea. A fost efectiv un noroc faptul că astăzi a vrut să fie aici", a spus Pepe.  

Vezi interviul integral în momentul video de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!