Serghei Mizil, spui tot sau îți ia gura foc? Ce răspunsuri a dat la „sosurile iuți” ale lui Măruță

Serghei Mizil, spui tot sau îți ia gura foc? Ce răspunsuri a dat la sosurile iuți ale lui Măruță
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 03 Ianuarie 2022
Data actualizare: 03 Ianuarie 2022
Spre finalul anului trecut, Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, acolo unde a participat la rubrica sosurilor iuți.

Așa cum era de așteptat, Serghei Mizil a spus tot și nu i-a luat gura foc, însă primul lucru care l-a surprins pe Cătălin Măruță a fost telefonul pe care îl are Serghei.

„Ce telefon, îmi place! 2021. Am văzut la Pepe, la Bar Online, unde povesteai de telefon. Cum stai tu pe Facebook pe el? Pe TikTok? TikTok-ul e plin cu tine! Pe YouTube? Că ai canal de YouTube”, a spus Cătălin Măruță, iar Serghei Mizil a răspuns imediat: „Păi dacă nu știu să fac nimic cu el, ce să fac cu telefonul? Păi nu stau pe Facebook. Pe nimic. Pe YouTube stă altcineva. Știu că e TikTok-ul plin, dar nu le pun eu. Nu știu cine le pune”.

Apoi, vedeta a surprins din nou atunci când a primit următoarea provocare: „Spune-ne numele a trei femei din showbiz-ul românesc care ți-au făcut avansuri și presa nu a aflat niciodată”.

„Nu mi-a făcut niciuna avansuri din showbiz. Niciodată nu m-am amestecat în locul unde lucrez. Am filmat cu toate, relații de mare prietenie, dar n-am avut niciodată nicio… Nu”, a spus Serghei Mizil.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies