Stela Bizdu, povestea mamei care și-a pierdut piciorul într-un accident

Stela Bizdu, povestea mamei care și-a pierdut piciorul într-un accident
Citeste mai mult despre: Stela Bizdu, accident,
Data publicarii: 16 Mai 2019
Data actualizare: 16 Mai 2019
Acum un an, Stela Bizdu a fost victima unui accident, în urma căruia a rămas fără un picior. 

Dar, cu toate acestea, Stela este un exemplu pentru toți și, recent, a venit la emisiunea ”La Măruță” pentru a vorbi despre felul în care a trecut peste această dramă. 

Citește și: Radu Constantin, înșelat de prietenă cu fostul ei iubit

Acum aproximativ un an, Stela a fost implicată într-un accident de mașină. ”Eu aveam mașina parcată în paralel cu trotuarul, voiam să cobor din mașină, să iau niște bagaje pentru a le pune în portbagaj. M-am asigurat în oglinda retrovizoare și când am avut intenția să cobor din mașină, n-am apucat să las piciorul jos. O mașină a ricoșat și a intrat în mine. Piciorul meu a fost strivit pe loc, de la gleznă. Amputația este de la jumătatea gambei pentru că medicii a trebuit să salveze ce s-a mai putut”, a povestit Stela Bizdu.

Stela spune că, pe moment, nu a simțit nimic și nici nu și-a pierdut cunoștința. ”Mi-am văzut piciorul la aproximativ un metru distanță de mine, retezat. Cu sandaua, cu tot. Țin minte și ce culoare aveau unghiile. Toată lumea urla în jurul meu. Eu, atunci, eram cu trei copii pe bancheta din spate. Ei n-au pățit nimic”. 

Urmăriți, în clipul de mai jos, cum a reușit să treacă Stela peste o astfel de tragedie. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies