Surpriză foarte emoționantă pentru Maria Cârneci

Citeste mai mult despre: Maria Carneci, interviu, La Maruta,
Data publicarii: 14 Iulie 2022
Data actualizare: 14 Iulie 2022
La Măruță, Maria Cârneci și-a amintit despre începuturile carierei sale și, cu emoție, a povestit despre femeia căreia îi datorează succesul de azi.  
Artista a debutat pe scena concursului Floarea din grădină, organizat în copilăria ei la Râmnicu Vâlcea, însă pentru a ajunge acolo a fost ajutată de diriginta sa din liceu, pe care a avut ocazia să o revadă în emisiune. Chiar dacă o iubește și îi e extrem de recunoscătoare, Maria Cârneci mărturisește că nu a mai vorbit cu diriginta ei de cinci ani. În această perioadă, artista și-a pierdut soțul și i-a fost greu să se focuseze pe altceva.
 
La Măruță, prin apel video, Ligia Vişoiu, femeia care a pus piatra de temelie la cariera Mariei Cârneci, a intrat în direct. Cele două și-au amintit de anii de început ai Mariei, iar cântăreața a povestit emoționată:
 
„Nu aveam o chioară. Și m-aș fi dus la concurs . La Câmpulung am făcut liceul și era preselecția la Râmnicu Vâlcea. Nu avem nici cu ce. Nu aveam să mă duc cu vreo rată, ceva, că nu știam. M-am dus la doamna dirigintă și i-am spus. M-a îmbrăcat, avea două fete și dumneaei, și m-a dus cu soțul ei cu mașina.”, a declarat Maria Cârneci.
 
Chiar dacă, din punctul profesoarei de vedere, nu și-a făcut decât datoria, Maria Cârneci i-a mărturisit că în acea perioadă nu avea deloc bani și nu ar fi reușit fără ea.

„Poate mi-o fi fost rușine, dar nu aveam bani să-mi iau niciun corn”, a dezvăluit Maria Cârneci. 

Vedeți un interviu emoționant, atașat acestui material
FOTO: MARIA CÂRNECI FACEBOOK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies