Traian Stoiță, pariu cu Măruță. Cântărețul de muzică populară vrea să slăbească 10 kilograme în 20 zile

Citeste mai mult despre: Traian Stoita,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Mai 2022
Data actualizare: 09 Mai 2022
Traian Stoiță și-a propus să slăbească și a pus un pariu cu gazda emisiunii „La Măruță” că va slăbi 10 kilograme în 20 de zile. Cântărețul de muzică populară a anunțat că a ales deja o dietă inedită. 

„E o cură pe bază de zer. Au testat-o niște prieteni, care au avut niște beneficii vizibile . După câteva zile corpul începe să înțeleagă acest zer ca fiind hrana primară. Dimineața de la 6.00 iei prima cantitate de zer. Trei litri pe zi”, spune Traina Stoiță.

Vorbind despre motivul care l-a făcut să ia această decizie, cântărețul a menționat: 

„De fiecare dată este un chin pentru mine să îmbrac costumul popular”. 


„De la nuntă am pus 20 de kilograme, ăla în costum eram eu înainte cu un an să o cunosc pe Paula (nr. soția interpretului), deci acum vreo șase ani” , a mai spus Traian Stoiță. 

„Am luat act de mesajele domniilor voastre și de starea mea de sănătate, așa că mâine dăm startul unei perioade care nu va fi ușoară, însă rezultatele vor fi benefice!” a scris, ieri, cântărețul pe contul său de socializare. 

Printre cele mai cunoscute piese ale cântărețului Traian Stoiță se numără: „Mă vorbesc mândrele-n sat”, „La crucea ‘naltă”, „Cobor oile la vale”. 

Vezi mai multe detalii în materialul video de mai sus. VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies