Vloggerița Mimi, despre relația ei cu Sebastian Dobrincu. Tânărul are 22 de ani și este milionar în Statele Unite

Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Octombrie 2020
Data actualizare: 25 Octombrie 2020
Pe numele ei real Mihaela Pantea, Mimi este cu siguranță una dintre cele mai urmărite personaje din online-ul românesc. Tânăra se află printre cei opt influenceri români nominalizaţi la E! People's Choice Awards 2020.

Mihaela a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță, unde a povestit cele mai recente evenimente din viața ei. Tânăra și-a exprimat emoțiile vizavi de nominalizarea ei pentru E! People's Choice Awards 2020, spunând că își dorește foarte mult să câștige. Anul trecut, câștigătoarea competiției, pentru România, a fost Adelina Pestrițu.

Pe Instagram, Mihaela este cunoscută cu username-ul @mimimp și are peste 1 milion de urmăritori. La rândul lui, iubitul Mihaelei, Sebastian Dobrincu se bucură de milioane de dolari în cont. După ce a ezitat de câteva ori, Mihaela a recunoscut că formează un cuplu cu tânărul român, care s-a mutat în Los Angeles și la 22 de ani are deja o afacere profitabilă, fiind atreprenor în tehnologie.  ”E un băiat extraordinar. Da, suntem într-o relație”, a recunoscut Mimi. 

Urmărește în materialul video de mai sus alte detalii interesante despre Mimi și Sebastian Dobrincu.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies