Zanni: "Eu și Alexandra Stan am avut o relație la început la Survivor, până să apară Ana"

Zanni: Eu și Alexandra Stan am avut o relație la început la Survivor, până să apară Ana
Citeste mai mult despre: Zanni, La Maruta, sosuri picante, Survivor,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2022
Data actualizare: 14 Ianuarie 2022
Zanni a acceptat provocarea sosurilor picante de La Măruță și a dezvăluit lucruri, cum altfel, dacă nu picante.

Întâi i-a surprins pe toți când a spus că între el și Alexandra Stan a fost o conexiune:

"Eu cu Alexandra Stan am avut o relație la Survivor la început, ne-am declarat niște chestii, nu ne-am pupat. (...) E ușor să îmi placă o femeie, dar nu mă îndrăgostesc, nu vreau o relație. (...) Nu mi-ar plăcea să am o relație cu nimeni. (...) Încă mai țin la Ana Porgras, iubirea e de mai multe feluri. Cu ea am avut cele mai multe legături. Orice s-ar fi întâmplat, ea este."

Cel care l-a dezamăgit la fosta ediție Survivor este JADOR, pe care îl considerră limitat, ignorant și gălăgios, îi e antipatică Elena Marin, fostă concurentă în sezonul trecut, iar pe Cosmin Stanciu îl crede "cel mai adevărat."

Zanni a oferit multe lecții de viață de-a lungul timpului. A arătat că este un luptător și, deși nu se consideră un model. A stat într-un centru de plasament până la 6 ani, un centru în care a mărturisit că nu avea ce să mănânce și nu se bucura în niciun fel de copilărie.

Revista VIVA chiar nota povestea tulburătoare a acestuia, citând chiar mărturisirile lui:

"Făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții."

FOTO: Captură La Măruță/ Instagram Zanni/ Instagram Alexandra Stan
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies