Este prima data cand urca pe scena LIVE, dar a ridicat toata sala in picioare: "Esti un diamant in curs de slefuire" - VIDEO

Este prima data cand urca pe scena LIVE, dar a ridicat toata sala in picioare: Esti un diamant in curs de slefuire - VIDEO
Data publicarii: 22 Noiembrie 2014
Data actualizare: 22 Noiembrie 2014
Maria Simandi, concurenta din echipa lui Smiley, a ajuns in semifinalele de la Vocea Romaniei dupa ce prestatia sa pe scena a convins publicul sa-i acorde cele mai multe voturi.

Concurenta in varsta de numai 17 ani a intrepretat o varianta originala a melodiei "Virtual insanity", a lui Jamiroquai. CU toate ca a fost prima data cand a urcat pe o scena si a facut un show LIVE la TV, Maria s-a descurcat de minune si a primit numai complimente din partea celor patru antrenori care au fost cuceriti de modul in care concurenta a cantat a capella.

Tudor Chirila:

"Maria, ai o voce foarte interesanta, stiam asta de la inceputul concursului. Mi-a placut mai mult partea lenta, am sentimentul ca piesele mai lente te ajuta mai bine sa exprimi"

Loredana:

"A fost sublima prima parte. Timbrul tau e fenomenal de dulce, iar tu esti foarte draguta si inocenta" 

Marius Moga: 

"Asta e avantajul tau in show: ca ai un timbru unic. Te ajuta sa canti a capella"

Smiley: 

"A fost un moment senzational, mie mi-a placut foarte tare ca ai facut ce ai facut pe scena. Maria, spre deosebire de multi alti concurenti, nu a fost niciodata pe scena. Esti un diamant in curs de slefuire. Evolutia ta e senzationala"

Show-ul este integral pe Voyo
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!