Cea mai mare surpriza de la "Vocea Romaniei". Stiau ca i-au mai auzit glasul, dar nu se asteptau sa o vada tocmai pe ea

Cea mai mare surpriza de la Vocea Romaniei . Stiau ca i-au mai auzit glasul, dar nu se asteptau sa o vada tocmai pe ea
Data publicarii: 02 Noiembrie 2014
Data actualizare: 02 Noiembrie 2014
Numele Ana Maria Georgescu trezeste nostalgii tuturor celor care isi amintesc piesa cu care artista debuta la varsta de numai 14 ani, "Ochii tai", in anul 2001.

De atunci, creata cu chitara s-a transformat intr-o femeie extrem de atragatoare, dar la fel de talentata si a venit la auditiile pe nevazute de la "Vocea Romaniei" pentru un nou start in cariera sa muzicala.

Imbracata intr-o rochie care ii venea ca turnata, o adevarata aparitie, Ana Maria a cantat cu o sensibilitate impresionanta piesa "Je t'aime", a Larei Fabian. Antrenorii au ascultat-o cu familiaritate, fara sa recunoasca, insa, vocea Anei.

 

Tudor Chirila a intors scaunul inca de la primele versuri, iar Smiley si Moga i-au urmat exemplul.

Confruntarile de la Vocea Romaniei continua vineri. de la 20.30, la ProTV!

"Zici ca e Madalina Manole! La timbru e leita", a exclamat Marius Moga inainte sa apese butonul curios sa vada cine canta.

Smiley, care a colaborat in trecut cu Ana Maria, a fost cel mai surprins de aparitia artistei: "Nu te-am mai vazut de cand erai mica. Te vreau in echipa mea. Cred ca te-ai copt extraordinar de bine", a complimentat-o Smiley, in timp ce Marius Moga a completat: "Ai devenit o femeie beton si o cantareata armata".

Dupa ce a cantarit vorbele antrenorilor, Ana Maria a ales sa mearga mai departe alaturi de Smiley, incurajata de faptul ca au colaborat foarte bine in trecut.

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!