Armand Assante reprezinta Romania la The Philip K. Dick Film Festival la New York

24 Februarie 2018, 17:32

Armand Assante reprezinta Romania la The Philip K. Dick Film Festival la New York
Productia THE WANDERERS, Vanatorul de spirite - un thriller supernatural cu ARMAND ASSANTE, LIOR ASHKENAZI, RALUCA APRODU si RAZVAN VASILESCU - cucereste America intr-un parcurs de festivaluri care incepe la New York in aceasta saptamana.

Specializat in filme stiintifico fantastice, The Philip K. Dick Film Festival descrie filmul The Wanderers, Vanatorul de spirite drept „highly entertaining popcorn supernatural thriller” si il va prezenta publicului american pe 24 februarie intr-o proiectie la care participa Armand Assante, regizorul Dragos Buliga, dar si o parte din echipa de productie.

Filmul a castigat deja doua premii „Best feature” la festivalurile de gen Dracula Film Festival, Brasov si Unreal Film Festival, Memphis US si face parte din selectia oficiala a festivalurilor Garden State Film Festival, New Jersey si Glasgow Film Festival, Scotia.

Publicul din Romania se va putea bucura de aventurile transilvanene ale vantorului de spirite din luna aprilie cand filmul intra pe ecranele noastre.

Regizat de Dragos Buliga si bazat pe un scenariu original semnat de Octav Gheorghe, THE WANDERERS, Vanatorul de spirite este povestea unui american, Louis (ARMAND ASSANTE), cel mai faimos vanator de fantome si vampiri din lume, care impreuna cu un jurnalist, Robert (LIOR ASHKENAZI), ajunge intr-un sat din Transilvania pe urmele unei misterioase povesti sangeroase petrecuta in castelul Zalesky. Ghid le este o romanca frumoasa care aspira la meseria de jurnalist (RALUCA APRODU) si care are in grija si o echipa de coreeni in cautarea unui subiect senzational pentru un reality show.

In Transilvania vanatorul de spirite ajunge sa infrunte una dintre cele mai mari provocari ale vietii sale, in confruntarea cu un trecut care ii este familiar.

Distributia include atat actori romani (Oana Marcu, Alexandra Apetrei, Pali Vecsei, George Remes, Bogdan Nechifor, Claudiu Bleont), actorul israelian Lior Ashkenazi protagonistul filmului „Foxtrot” care a casstigat Leul de argint la Festivalul de Film de la Venetia 2017, actorii coreeni Bae Junghawa si Sun Hojae, cat si pe Branko Duric, un celebru actor si muzician bosniac.

THE WANDERERS, Vanatorul de spirite este un proiect romanesc independent filmat in engleza, romana, germana si coreeana, realizat de catre de Wanderers Inc., Frame Film si That’s the Film si o echipa de producatori din Romania, UK, Franta, Spania. Filmarile au avut loc in Sighisoara, Dofteana (jud Bacau) si Bucuresti.

Filmul reuneste o echipa de profesionisti in domeniu, imaginea fiind semnata de Serban Ionescu, make-up Effects Designer Erik Gosselin (X-Men: Apocalypse 2016, Crimson Peak 2015), special make-up Edwina Voda, efectele speciale vizuale sunt asigurate de Felician Lepadatu (Zero Theorem), scenografia de Sorin Boncea, iar costumele au fost realizate de Luminita Lungu.

THE WANDERERS, Vanatorul de spirite va avea premiera de gala in Romania in aprilie printr-o proiectie la care va participa intreaga distributie dar care va fi deschisa si publicului larg.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO