Aseară, în minutul de aur, peste 3.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!

Aseară, în minutul de aur, peste 3.3 milioane de români au urmărit Las Fierbinți!
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 01 Februarie 2019
Data actualizare: 01 Februarie 2019
De două săptămâni, Robi, polițistul satului, încearcă să zugrăvească tavanul biroului primarului, dar nu înțelege de ce vopseaua lui nu se usucă uniform și e ”cam apoasă”.

Chiar dacă a încercat să o dreagă din amorsă, rezultatul nu e cel dorit. Dalida și Vasile l-au adus aseară cu picioarele pe pământ și i-au demonstrat că nu e priceput nici măcar la asta, pentru că în loc de lavabilă, el și-a pierdut timpul zugrăvind tavanul cu iaurt, încurcând cutiile albe din primărie. Joi seară, milioane de români s-au bucurat de comedie, la PRO TV.

Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Serialul a înregistrat 13.8 puncte de rating și 34.2% share în rândul publicului comercial format din persoane din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 12.5% share. La nivel național, aproape 2.9 milioane de români au urmărit episodul, iar în minutul de aur, de la ora 20:55, peste 3.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe personajele din Las Fierbinți.

Aventurile continuă și săptămâna viitoare: marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Primele episoade din sezonul 15 Las Fierbinți sunt deja disponibile online, pe www.protvplus.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! Marți, miercuri și joi, episoade noi.

Nu rata o nouă ediție Ferma! Marți, miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies