Aspirina se dezlantuie in aceasta seara

Aspirina se dezlantuie in aceasta seara
Data publicarii: 08 Martie 2018
Data actualizare: 08 Martie 2018
”Celentano, daca nu-mi repari clanta, iti promit ca o sa fii primul cocos care face oua!”

In aceasta seara, Aspirina trece printr-un moment de furie cand isi da seama ca zile in sir Celentano a dus-o cu vorba si i-a promis ca-i repara clanta, iar intr-un final, cand a reusit sa faca lucrarea, aceasta nu a rezistat prea mult. 

”Celentano, tu de cate ori trebuie sa repari o clanta ca sa o repari cum trebuie? Nu ai zis tu ultima oara cand ai venit ca zece ani nu mai am probleme cu ea? Au trecut doua zile, ca alaltaieri ai venit, si acum o saptamana, si acum doua saptamani ai fost, si de fiecare data ai vrut cafele, tigari fara filtru, doua mese pe zi. Daca pana diseara nu-mi repari clanta cum trebuie, eu vreau banii inapoi, si nu o data, de trei ori. Fii atent cum facem, ca eu te-am platit si nu e genul meu sa arunc banii pe geam. Daca nu o repari, iti promit ca o sa fii primul cocos de pe lumea asta care face oua, dar direct omleta. Ai inteles?”, ii spune Aspirina consateanului ei. 

Cum va reusi Celentano sa faca fata uraganului Aspirina, dar si ce protest inedit pune la cale Robi, politistul satului, vedem in aceasta seara, de la 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti. 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies