Celentano se apucă de sortat cartofi, iar Robi are inima frântă din cauza Gianinei. Miercuri, de la 20:30, în Las Fierbinți

Celentano se apucă de sortat cartofi, iar Robi are inima frântă din cauza Gianinei. Miercuri, de la 20:30, în Las Fierbinți
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 22 Februarie 2022
Data actualizare: 22 Februarie 2022
Miercuri seară, în Las Fierbinți, Celentano încearcă o nouă meserie: se apucă de sortat cartofi, dar în stilul caracteristic, abordează mai mult latura filosofică decât pe cea practică. Aceasta se dovedește a fi o treabă mult mai complexă decât pare. 

Rață își aduce cele două nepoate în vizită în Fierbinți și, în foarte scurt timp, devin centrul atenției la cârciuma lui Bobiță, care în sfârșit află cine îi lasă gume lipite sub scaune. 

Robi are încă un motiv de tristețe și inima frântă din cauza despărțirii de Gianina. Crezând că și Dalida are o relație cu el, încearcă să o convingă să facă același lucru. Dacă va reuși, aflăm mâine seară, de la 20:30.

Brânzoi intră în disputa granițelor comunei Fierbinți cu versiunea lui în oglindă din satul vecin, mai rafinată și mai educată. Robi și omologul său din Dridu sunt chemați pentru a lămuri situația și a rezolva problema, însă conflictul de frontieră ia proporții și sunt angrenați în el mai mulți săteni, de la primar până la Celentano. Care va fi rezolvarea, dacă va exista una, vedem miercuri.

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor.

Noul sezon este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies