Conflictele din Fierbinți s-au încheiat, la fel și parteneriatul dintre Celentano și Mișu

Conflictele din Fierbinți s-au încheiat, la fel și parteneriatul dintre Celentano și Mișu
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Celentano,
Data publicarii: 11 Martie 2022
Data actualizare: 11 Martie 2022
La o ciorbă de pește, toate conflictele din Fierbinți au fost rezolvate, iar parteneriatul dintre Celentano și peștele Mișu a ajuns la final.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13 puncte de rating și 32.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.9 puncte de rating și 14.4% share.

La nivel național, peste 1.9 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:59, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

După o idee furată din afară, Ardiles și-a deschis sală de fitness în aer liber. Afacerea a prins și noul stil de viață, mai sănătos, i-a determinat pe unii săteni să renunțe la alcool.

Cele două noi afaceri din sat i-au încurcat vânzările lui Bobiță de la bar, care a ajuns până la primar în încercarea de a-și salva cârciuma. În cele din urmă, argumentele aduse de el l-au convins pe Vasile să intervină în forță și să-i închidă sala lui Ardiles.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies