Consulul General al SUA la Bucuresti viziteaza Las Fierbinti!

Consulul General al SUA la Bucuresti viziteaza Las Fierbinti!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Data publicarii: 17 Mai 2017
Data actualizare: 17 Mai 2017
Miercuri si joi, de la 20:30, razi romaneste la Pro TV, cu Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri, cele trei seriale de productie romaneasca in care comedia, personajele si situatiile amuzante ajung in casele tuturor romanilor! Fierbintenii au pregatit, saptamana aceasta, o mare surpriza: o petrecere in stil american get-beget, la care este invitat Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucuresti!

Miercuri si joi, fierbintenii se pregatesc pentru vizita lui Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucuresti!

Miercuri si joi, de la 20:30, numai la Pro TV, simpaticele personaje au un moto clar: Good bless Fierbinti, in primul episod Las Fierbinti realizat dupa un scenariu scris de Mihai Bobonete! 

Primarul Vasile primeste o veste care il face sa creada ca i-a pus Dumnezeu mana in cap: Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucuresti, va vizita fierbintenii, in cautarea locului perfect pentru sarbatorirea Zilei Independentei. Motiv clar care il ambitioneaza pe primar sa se gandeasca la un nou statut pentru Fierbinti: capitala culturala a Europei. Dorel si Gianina viseaza deja la viza de America, iar primarul incearca sa ii mobilizeze pe toti sa organizeze un eveniment care sa intre in istorie! Scena, steaguri, dansuri, muzica, un discurs emotionant si tinute de sarbatoare, toate pentru a-l impresiona pe Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucuresti! In stilul specific, personajele Las Fierbinti fac tot posibilul pentru a transmite spiritul romanesc, insa consulul va simti ca fondurile folosite pentru aceasta sarbatoare provin din activitati...ilicite!

Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucuresti, a fost incantat de vizita la Fierbinti si experienta pe care a trait-o pe platourile de filmare: “A fost o onoare sa fac parte din cel mai popular serial romanesc si am fost cu adevarat impresionat de echipa de productie si de actorii talentati. A fost o experienta de care m-am bucurat foarte tare si sper ca, in timp ce radem impreuna la episod, sa continuam sa colaboram atat ca tari, comunitati, cat si ca oameni. Le multumesc celor de la Pro TV si producatorilor pentru invitatia de a aparea in Las Fierbinti si de-abia astept sa trec din nou printr-o experienta ca aceasta!”.

In fiecare miercuri si joi, Pro TV aduce in casele tuturor romanilor comedia si personajele bine construite din Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies