Dorel se angajeaza ajutor de psiholog. Tara o arde pe comedie si in aceasta saptamana! Astazi, de la 20:30, la PROTV!

Dorel se angajeaza ajutor de psiholog. Tara o arde pe comedie si in aceasta saptamana! Astazi, de la 20:30, la PROTV!
Citeste mai mult despre: ProTV, Las Fierbinti,
Data publicarii: 14 Octombrie 2015
Data actualizare: 15 Octombrie 2015
Un nou episod din cel mai nou sezon al celui mai urmarit serial de comedie din Romania este pregatit pentru a starni hohote de ras in intreaga Romanie!

In episodul de astazi, Dorel se angajeaza! Noul lui job este mecanic de punctul ge, un fel de ajutor de psiholog. Acesta va profita de team building-urile care sunt organizate in linistita localitate de catre un psiholog din Dridu (interpretat de actorul Sandu Gruia). Invidiosi pe succesul lui Dorel, Giani si Bobita vor incerca sa-l stoarca de bani si sa-i puna bete in roate proaspatului angajat. Aventurile amuzante vor face deliciul telespectatorilor diseara, incepand cu 20:30, numai la PRO TV.

Bucuria si frenezia este prezenta in toata localitatea! Firicel este extrem de fericit si incantat ca va avea inca un copil. Asta pentru ca se va putea bucura de alocatia copilului. Celentano, prietenul si camaradul sau, va incerca sa-l convinga ca un copil nu este asa o mare bucurie.

Umor de cea mai buna calitate, peripetii amuzante si situatii inedite,  diseara, de la 20:30, in cel mai nou sezon Las Fierbinti!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, numai la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies