"Fericirea e cea mai importantă din lumea asta", iar ea se obține urmărind noul episod din Las Fierbinți

Fericirea e cea mai importantă din lumea asta , iar ea se obține urmărind noul episod din Las Fierbinți
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 27 Septembrie 2022
Data actualizare: 27 Septembrie 2022
Un bar la care discuțiile merită ascultate și neratate deoarece stârnesc hotote de râs. O primărie în care fiecare zi aduce la iveală zâmbete. Un polițist care aduce tuturor celor care-l văd doar stare de bine. 

Doar câteva dintre elementele care oferă un semn clar: e vremea pentru un nou episod din cel mai iubit serial de divertisment din țară. Diseară, de la 20:30, este vremea pentru prima filă a unei noi săptămâni de comedie de calitate. 

”Fericirea este cea mai importantă din lumea asta”, va spune diseară Giani. E semn clar: și el știe că acțiunea din cel mai iubit sat face ca serile să fie perfecte. Însă, în această seară, episodul va scoate la iveală că și prea multă fericire poate avea uneori la bază lucruri anormale!

Primul care va înțelege acest lucru va fi Firicel, după ce soția lui va refuza să continue cearta pe care el o va începe: ”Ce-ai făcut toată ziua? Cine are grijă casei?”. Când femeia îi va spune că ”Cearta nu e bună.... amărăște”, bărbatul va realiza că ceva nu este în regulă și va porni prin sat pentru a descoperi adevărul. 

Se pare că nu doar femeia vede soarele ca fiind atât de important pentru viață și starea de bine, ci și Dorel! Acesta îi va explica lui Bobi că nicio problemă nu este prea gravă, lăsându-l și pe acesta plin de nedumeriri. 

Cea care va face primii pași spre înțelegere este Gianina, cu ajutorul lui Giani. Și totuși... cine este doamna Luana și cum îi ajută ea pe toți sătenii să fie atât de liniștiți și calmi? Descoperim în doar câteva ore! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies