Giani se casatoreste, Robi se-mpotriveste! Cel mai tare sezon din Las Fierbinti, la final. DISEARA, de la 20:30, la ProTV

Giani se casatoreste, Robi se-mpotriveste! Cel mai tare sezon din Las Fierbinti, la final. DISEARA, de la 20:30, la ProTV
Citeste mai mult despre: ultimul episod, 20:30, joi, Las Fierbinti,
Data publicarii: 12 Noiembrie 2014
Data actualizare: 13 Noiembrie 2014
Bucuresti, 12 noiembrie 2014 ¬– Cel mai tare sezon de pana acum din cel mai cunoscut serial de comedie romanesc a ajuns la final. Comedia nu se opreste insa aici. Serialul continua si joi seara cu un episod pe cinste!

Episodul va prezenta planul lui Giani de a se casatori cu Gianina! Afla motivele care l-au impins sa se casatoreasca cu aceasta fata simpla, harnica, iubitoare si extrem de draguta, joi de la 20:30 la PRO TV.

Bobita va incerca sa rezolve si sa lamureasca problemele existentiale ale lui Giani, in timp ce Robi se va impotrivi acestei nunti. Un meci de box si intamplarile pline de umor in care vor fi implicati Celentano si Firicel sunt ingredientele de succes ale episodului care va incununa un sezon extraordinar al celui mai tare serial de comedie romanesc, Las Fierbinti!

Aventurile din Fierbinti vor continua cu sezonul numarul 7, doar la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!