Gianina i-a predat lui Brânzoi lecția statului degeaba! Las Fierbinți a fost lider de audiență

Gianina i-a predat lui Brânzoi lecția statului degeaba! Las Fierbinți a fost lider de audiență
Citeste mai mult despre: Gianina, Las Fierbinti,
Data publicarii: 13 Mai 2022
Data actualizare: 13 Mai 2022
Bobiță a venit cu soluția salvatoare. Pentru că Vasile are o casă prea mică pentru a fi și primărie, i-a spus inspectorului că își cedează el barul, care are condiții mult mai bune și unde s-ar preta și piscina.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 8.1 puncte de rating și  28.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.3 puncte de rating și 15.4% share. La nivel național, peste 1.3 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:15, aproape 1.6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

În încercarea de a-l convinge pe Rață să le dea de muncă, Firicel s-a prezentat cu Celentano, deghizat în robot de pus parchet. Planul nu le-a mers, dar ideea li s-a părut bună, așa că au încearcat și cu Aspirina, însă tot ce au reușit să obțină de la ea a fost un păhărel de lichior.

Sătul de trudă, după o viață întreagă de muncă, Brânzoi s-a hotărât să ia o pauză și să nu mai facă nimic. Fiind convis că nu e lucru simplu să nu faci nimic, a mers la Giani, persoana cu cea mai mare experiență din sat, să-i spună care este secretul. Nemulțumit de explicația primită, a mers să caute răspunsul la Gianina, care i-a spus serios că trebuie să-i placă să stea degeaba, dar l-a avertizat că nu e un lucru simplu, sunt ani de muncă în spate.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies