În noul episod din Las Fierbinți, Celentano își prezintă noul partener de afaceri: Mișu, peștele uriaș

În noul episod din Las Fierbinți, Celentano își prezintă noul partener de afaceri: Mișu, peștele uriaș
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Celentano,
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 10 Martie 2022
În seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți, Celentano își găsește un nou partener de afaceri, Mișu - un pește uriaș pe care-l ține în cadă. 

Mereu în încercarea de a face rost ușor de bani sau de ceva de băut, începe să vândă visuri și alibiuri: fotografii cu trofeul său pentru pescarii care au fost mai puțin norocoși, care totuși vor să impresioneze cu pozele lor. 

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.6 puncte de rating și 28.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 4.8 puncte de rating și 11.7% share. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, peste 2.3 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Aspirina și Dalida sunt puse pe glume. Spun bancuri, iar distracția lor este amplificată de faptul că Gianina nu le ințelege și are nevoie în permanență de explicații.

Brânzoi vrea să petreacă mai mult timp în liniște și pentru asta încearcă să-și împrietenească nevasta cu Dalida și Aspirina. Aceasta nu se integrează în grup și reușește chiar să nasca o ceartă între cele două, în urma unui banc: "Ce fac doi gemeni pe câmp?”. Aflăm raspunsul în episodul Las Fierbinți din seara aceasta, de la 20:30.

Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies