Joi seară, peste 1.8 milioane de români au urmărit Las Fierbinți

Joi seară, peste 1.8 milioane de români au urmărit Las Fierbinți
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, lider de audienta,
Data publicarii: 25 Februarie 2022
Data actualizare: 25 Februarie 2022
Vasile a avut o surpriză neplăcută joi seară. Prefectul, pe care îl aștepta în vizită cu multă nerăbdare, l-a înlocuit cu Aspirina, noua lui iubită, care a devenit primar în Fierbinți.

A făcut schimbări radicale la primărie, Vasile a devenit polițist, Dalida viceprimar, iar Dorel secretară. Însă nici bucuria ei nu a durat mult, doar până în momentul în care Gianina a apărut la brațul prefectului.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 27.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.9 puncte de rating și 13.8% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:02, peste 2.1 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Chiar dacă părea strașnică, prietenia ca din filme dintre Rață și Dorel a trecut prin încercări grele și s-a clătinat din cauza invidiei lui Bobiță, care a făcut tot posibilul să-și recupereze fratele și să intre împreună în „cantarină”. 

Celentano a înfruntat o situație extrem de neplăcută, alcoolul l-a afectat foarte tare și l-a lăsat fără capacitatea de a vorbi coerent. A pierdut bani din cauza asta și nu a mai putut să bea, dar a devenit mai apt profesional și a reușit să-l impresioneze  pe Firicel cu abilitățile lui de zugrav. În final, totul e bine când se termină cu bine și, odată cu revenirea lucrurilor la normal, i-a revenit și apetitul pentru alcool.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies