Las Fierbinți a asigurat buna dispoziție a telespectatorilor joi seară

Las Fierbinți a asigurat buna dispoziție a telespectatorilor joi seară
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, comedie, divertisment, filme,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Noiembrie 2021
Data actualizare: 05 Noiembrie 2021
Ca un bun gospodar, Brânzoi a început pregătirile de iarnă și a decis să-și monteze o centrală termică, să renunțe astfel la consumul de lemn pentru sobă. Dalida și Robi au început o relație, dar fără prea mare succes, iar Dorel și Giani au făcut tot posibilul să poată accepta propunerea lui Ardiles de a-i ajuta să se angajeze șoferi pe limuzină.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.3 puncte de rating și 29.9 % cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.4 puncte de rating și 18 % share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.3 puncte de audiență și 26.9% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 6.1 puncte de rating și 17.7% share. La nivel național, peste 1.9 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:10, peste 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Brânzoi și-a cumpărat centrală termică și a antamat un meșter din Slobozia să i-o monteze, însă Celentano și Firicel au intervenit să nu piardă lucrarea și banii pe care i-ar fi putut câștiga din urma ei. Inițial, certurile și discuțiile în contradictoriu nu i-au ajutat și l-au determinat pe Brânzoi să rămână la prima variantă aleasă, chiar dacă mai scumpă. Faptul că meșterul a venit “nepregătit” la muncă l-a ajutat pe Celentano, care a rămas să monteze centrala pe mai puțini bani, însă “etica, morala și obrazul subțire” nu i-au dat voie să accepte. Așa că a primit mai mulți bani, însă rezultatul nu a fost cel așteptat de Brânzoi, fiind un labirint format din țevi, care îi ocupă toată bucătăria.

Robi a început cu stângul relația cu Dalida, dar povestindu-i primarului despre cum evoluează lucrurile între ei, a primit sfaturi prețioase pentru a o face fericită pe aleasa lui. Holbatul la ea noaptea, yoga dimineața și atingerea lobului urechii nu l-au ajutat deloc, așa că a decis să încerce regimul cu țelină, pentru un efect garantat și de durată, efect care l-a ajutat să petreacă mai mult timp la baie însă.

Dorel și Giani au decis că vor să se angajeze și au făcut tot posibilul să nu rateze oferta de nerefuzat a lui Ardiles de a fi șoferi pe limuzină. Dorel, fiind nevoit să renunțe din cauza unui incident, a rămas doar Giani angajat, dar limuzina spațioasă s-a dovedit a fi un dric.

Săptămâna viitoare, luni, marți și joi, de la 20:30, aventurile continuă. Giani îi mărturisește Dalidei că o iubește, iar Brânzoi e sentimental și își dorește o poezie din partea lui Celentano.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies