Las Fierbinți a fost din nou lider absolut de audiență! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul

Las Fierbinți a fost din nou lider absolut de audiență! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, comedie, serial,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Martie 2021
Data actualizare: 24 Martie 2021
După cum ne-am obișnuit deja, episoadele noului sezon Las Fierbinți continuă să conducă detașat topul audiențelor, iar aseară, serialul a fost din nou lider absolut de audiență. La nivel național, peste 2.2 milioane de telespectatori au urmărit cu entuziasm aventurile personajelor din celebrul sat.

Românii nu se mai satură de peripețiile și glumele îndrăgiților fierbințeni. Serialul a fost lider absolut de audiență și a înregistrat, pe targetul comercial național, o medie de 13.5 puncte de audiență și 30.8% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.0 puncte de rating și 18.3% share.

Pe targetul comercial, lucrurile au stat la fel. Serialul a înregistrat o medie de 10.1 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, pe segmentul comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.4 puncte de rating și 20.6% share. 

Fierbințenii își duc viața în ritmul amuzant care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. În episodul de aseară ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit discuții spumoase între Bobiță și Dorel, care erau mirați nevoie-mare că între Celentano și Giani s-a înfiripat o prietenie. Mai nou, aceștia își petrec serile la o vorbă și la o...băută.

„Dar de când s-au făcut ăștia prieteni, mă, că de când e prieten cu Celentano numai beat stă ăsta!”, spune Bobiță.

„Ăla cel puțin e mai simpatic când e beat, Celentano, dar ăsta-i prost rău de tot!” adaugă Dorel. 

Joi, personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Vezi și: 
Las Fierbinți - De când umblă cu Celentano, Giani stă numai beat!


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies