Las Fierbinți, lider absolut de audiență săptămâna aceasta! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul

Las Fierbinți, lider absolut de audiență săptămâna aceasta! Peste 2 milioane de români au urmărit serialul
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, filme, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 08 Octombrie 2021
Data actualizare: 08 Octombrie 2021
Românii au ales, din nou, săptămâna aceasta să urmărească serialul fenomen Las Fierbinți. Întâmplările amuzante, situațiile critice și realitatea prezentată în sitlul caracteristic al personajelelor au fost ingredientele care i-au ținut pe telespectatori în fața televizoarelor în fiecare seară de luni, marți și joi, de la 20:30.

Serialul Las Fierbinți a fost săptămâna aceasta lider incontestabil de audiență. În medie, luni, marți și joi, a înregistrat 12.2 puncte de rating și 30.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut, în medie, 6.4 puncte de rating și 16% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu o medie de 10.5 puncte de audiență și 30.8% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea, în medie, 6.2 puncte de rating și 18% share. La nivel național, în medie, peste 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți.

Episodul de joi, 7 octombrie, a fost cel mai urmărit, pe toate categoriile de public, în timp ce cel de marți, 5 octombrie, a înregistrat cea mai bună cotă de piață pe segmentul de public național, 21-54, grade ESOMAR ABCD, din ultima săptămână. 

Săptămâna viitoare, luni, marți și joi, continuă povestea din Las Fierbinți alături de cele mai îndrăgite personaje de ficțiune.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies