Las Fierbinți, lider de audiență. Câți telespectatori au urmărit prima parte a episodului Teleshopping

Las Fierbinți, lider de audiență. Câți telespectatori au urmărit prima parte a episodului Teleshopping
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 17 Februarie 2022
Miercuri seară, în Las Fierbinți, Gianina a intervenit în planul Dalidei de a deveni celebră și a participat și ea la castingul pentru teleshopping, care i-ar putea aduce bani și celebritate. Giani și Dorel, dorinici să plece în America, și-au dat seama cum pot pune pe picioare un plan în acest sens.

Prima parte a episodului Teleshopping a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.7 puncte de rating și 35.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.3 puncte de rating și 13.7% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:09, aproape 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

În seara aceasta, de la 20:30, începe lupta în Las Fierbinți, pe toate fronturile, fiecare cu motivul și dreptatea lui. Giani și Dorel se pregătesc să plece în comando, iar prima oprire va fi Slobozia, unde vor fi recrutați și instruiți. Gianina și Dalida împart platoul de filmare și fac tot posibilul să fie remarcate și distribuite în reclama la mixer, iar finalul le aduce la masă, împreună cu Rață. Robi a avut o revelație care i-a adus un nou motiv de suferință - nu poate avea încredere în nimeni. Dar reușește să-și facă un nou prieten, pe Mărgică. 

Toate întâmplările pot fi urmărite astăzi, de la 20:30, înainte de o nouă ediție Masterchef.

Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies