Astazi in "Las Fierbinti", telespectatorii vor descoperi a saptea arta! De la 21:30, la PROTV!

Astazi in Las Fierbinti , telespectatorii vor descoperi a saptea arta! De la 21:30, la PROTV!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, ProTV,
Data publicarii: 19 Mai 2015
Data actualizare: 20 Mai 2015
In episodul de astazi din Las Fierbinti, Giani se apuca de regie! Ca un adevarat profesionist, acesta se va apuca de realizat filme. Dar nu orice filme! Determinat de un castig consistent, acesta va realiza adevarate productii de actiune cu actori extrem de talentati: Dorel, Rata si Gianina! Evident, orice afacere ajunge si la urechile lui Bobita, care va intra imediat pe fir, dornic sa-si spuna punctul de vedere. 

Satuli de saracie, Celentano si Firicel se hotarasc sa inceapa impreuna o afacere. Cea mai profitabila idee a celor doi a avut un singur rezultat: o biserica privata. Fara sediu, parohia mobila a celor doi ofera servicii variate, de la slujbe, la obiecte de cult. Telespectatorii vor afla de la 21:30 ce succes va avea afacerea putin neobisnuita.

Tot in episodul de astazi, Dalida va fi surprinsa extrem de suparata din cauza faptului ca este nemaritata. Evident, Aspirina ii va oferi sprijin si o va consilia in aceasta privinta. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare sezon difuzat poate fi vazut in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies