Marius Chivu, momente de cumpănă în viață. Ce a mărturisit actorul în podcastul lui Mihai Bobonete

Marius Chivu, momente de cumpănă în viață. Ce a mărturisit actorul în podcastul lui Mihai Bobonete
Citeste mai mult despre: Marius Chivu, filme, Las Fierbinti, serial,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Iunie 2021
Data actualizare: 04 Iunie 2021
Marius Chivu (46 de ani), simpaticul actor care îl interpretează pe taximetristul Nicu Rață în serialul „Las Fierbinţi, a trecut prin episoade grele în viața personală. Actorul a vorbit despre acestea în podcastul DA BRAVO! a lui Mihai Bobonete.

Una dintre cumpenele vieții sale a fost momentul în care a divorțat de soția sa, Dana Chivu, alături de care are o fetiță. Marius Chivu a spus că în urma separării de fiica sa a căzut într-o depresie profundă:

„Am avut o perioadă în care am slăbit vreo foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… Alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimc. Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 lei pe şedinţă. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj”, a mărturisit actorul, la podcastul lui Mihai Bobonete.

Un alt moment care l-a marcat a fost moartea tatălui și faptul că nu a putut merge la înmormântare, pentru că la vremea respectivă era infectat cu coronavirus. 

„Păi ce credinţă, măi Bobo, după trei decese, dintre care unul tata?! Nici măcar nu am putut merge la înmormântare, pentru că aveam Covid. Asta-i viaţa, karma… Nu avem ce să-i facem! Nu avem happy end. Eu am crezut dintotdeauna în Dumnezeu, dar acum am început discuţiile cu El”, a mai spus actorul.

Rolul lui Nicu Rață i-a adus celebritatea lui Marius Chivu. Înainte de a se alătura echipei Las Fierbinți, el a jucat în peste 20 de filme şi seriale. În 2006 apare în serialul ”La Urgenţă”, unde îl joacă pe Costel. A jucat în ”Nuntă mută” (2008), ”Periferic” (2010) și în ”America, venim” (2014). 

Vezi și: Las Fierbinți - Nevasta lui Brânzoi nu era nici cu Nicu Rață, nici cu Vasile... Era cu Bobiță!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies