Marți, 10 septembrie, începe un nou sezon Las Fierbinți. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun!

Marți, 10 septembrie, începe un nou sezon Las Fierbinți. Nu s-a schimbat nimic. E la fel de bun!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, comedie, serial,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 August 2019
Data actualizare: 27 August 2019
Marți, 10 septembrie, de la ora 20:30, începe al 16-lea sezon al celui mai urmărit serial din România: Las Fierbinți. 

Aventurile continuă pe ulițele cunoscutului sat, în aceeași notă, cu același umor și păstrând ritmul situațiilor absurde în care celebrele personaje intră, de cele mai multe ori fără voia lor. 

În această toamnă, spectacolul PRO ajunge și în Las Fierbinți, acolo unde viața își continuă cursul firesc, fără să ia o direcție diferită, rămânând la fel de comic, de imprevizibil și atât de real. Bobiță e pregătit, ca întotdeauna, să-și ducă la capăt toate „combinațiile” mărunte în care se intră de ani de zile împreună cu prietenii lui simpatici. Nici pentru Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles viața nu va lua o altă direcție, însă își va continua drumul firesc, într-un univers pe care milioane de români îl urmăresc cu sufletul la gură în fiecare marți și joi, la PRO TV.

Vezi: Firicel si Celentano, despre probleme in viata

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, a spus Adrian Văncică, actorul care-l interpretează pe Celentano.

Comedia face show. Din nou. În fiecare marți și joi, de la ora 20:30, țara o arde pe comedie, în cel de-al 16-lea sezon Las Fierbinți. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies