Marti, Romania s-a bucurat de comedie! Serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!

Marti, Romania s-a bucurat de comedie! Serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, comedie, Pro Tv,
Data: 25 Aprilie 2018
Marti a fost suparare mare in Fierbinti pentru ca Vasile, primarul satului, nu a fost pus pe listele de candidati la Camera Deputatilor. 

 

Citește și

Lovit sub centura de superiorii lui, Vasile si-a inecat amarul in alcool la carciuma lui Oaie, iar consatenii lui au fost surprinsi sa-l vada in aceasta stare. Singura care s-a aratat dispusa sa-i asculte supararea si sa-l ajute a fost Aspirina.

Marti seara, peripetiile fierbintenilor au fost urmarite de aproape 2 milioane de romani de la nivel national, iar in minutul de aur, de la 21.12, peste 2.4 de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV. Serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public inregistrand 11.4 puncte de rating si 31.5% share pe segmentul de public comercial format din persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 7.5 puncte de rating si 20.6% share.

Personajele din Las Fierbinti isi vor continua aventura si joi seara la PRO TV, insa toate episoadele integrale pot fi urmarite gratuit pe www.protvplus.ro.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies