Marți seară, minunile sfântului Minu din Las Fierbinți au ajuns la peste 2.5 milioane de români!

Marți seară, minunile sfântului Minu din Las Fierbinți au ajuns la peste 2.5 milioane de români!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 06 Februarie 2019
Data actualizare: 06 Februarie 2019
Aseară, Bobiță și primarul Vasile s-au aliat într-o nouă afacere tipic fierbințeană. După ce Dalida le-a povestit că a fost la Dragănești să atingă niște moaște, Bobiță s-a gândit că nu ar fi o idee rea să "descopere" și el în zidul de la cârciumă rămășițele unui sfânt: sfântul Minu.

De aici până la a organiza o adevărată sărbătoare pentru enoriași, presărată cu minuni, iconițe, cârnați, mici și bere, nu a fost decât un pas. Aseară Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. 

Serialul a înregistrat 15 puncte de rating și 34.9% share în rândul publicului comercial format din persoane din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 11.6% share. La nivel național, peste 2.5 milioane de români au urmărit episodul, iar în minutul de aur, de la ora 20:39, aproape 2.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe personajele din Las Fierbinți.

Aventurile continuă în episoade noi, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episodul de aseară este deja disponibil online, pe www.protvplus.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! Marți, miercuri și joi, episoade noi.


Urmărește și: Ferma. Un nou început! Marți, miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies