Milioane de romani au urmarit joi seara peripetiile personajelor din Las Fierbinti!

Milioane de romani au urmarit joi seara peripetiile personajelor din Las Fierbinti!
Data publicarii: 09 Martie 2018
Data actualizare: 09 Martie 2018
Aseara, Aspirina a fost cuprinsa de furie cand si-a dat seama ca de zile in sir Celentano i-a promis ca ii repara o clanta defecta, iar cand intr-un final a reusit sa o faca, nu a rezistat prea mult. De aici pana la un scandal monstru, pe ulitele satului, presarat cu multe acuzatii, nu a fost decat un pas. Nici Robi nu s-a tinut departe de situatii complicate si a protestat impotriva coruptiei si a primarului. Avantul lui justitiar a fost stopat repede chiar de Vasile, cel pe care politistul il blama. 

Serialul Las Fierbinti a fost lider incontestabil de audienta aseara, pe toate segmentele de public. La nivel national, peste 2.4 milioane de romani s-au distrat alaturi de fierbinteni. In minutul de aur, de la ora 21:19, aproape 3 milioane de telespectatori urmareau peripetiile celor mai indragite personaje din serial. Joi seara, PRO TV a inregistrat 13.5 puncte de rating si  34.5% share pe segmentul de public comercial, in randul persoanelor cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 4.6 puncte de rating si 11.9% share. 

Tara o arde pe comedie si saptamana viitoare, cu alte doua episoade Las Fierbinti, marti si joi, de la 20:30, numai la PRO TV.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies