Milioane de telespectatori au urmarit ieri seara cel mai tare serial de comedie din Romania! Un nou episod, de la 21:30

Milioane de telespectatori au urmarit ieri seara cel mai tare serial de comedie din Romania! Un nou episod, de la 21:30
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, ProTV, serial de comedie,
Data publicarii: 21 Mai 2015
Data actualizare: 21 Mai 2015
Telespectatorii au putut urmari in episodul de aseara dorinta arzatoare a lui Giani de a face regie de film si business-ul unei biserici private in care erau implicati Celentano si Firicel. Aventurile acestora au fost urmarite de 1.8 milioane de telespectatori la nivel national pe intreg intervalul de difuzare (21:26-22:31). In minutul de aur de la 22:10, peste 2.4 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti.

Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 11.6 puncte de rating si o cota de piata de 28.2%, urmatorul post clasat inregistrand valori de 3 ori mai mici: 3.9 puncte de rating si 9.4% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 9.2 puncte de rating si 18.9% share, urmatorul post clasat inregistrand 5.3 puncte de rating si 10.9% cota de piata.

Si la nivelul publicului national, serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider cu 10 puncte de rating si o cota de piata de 20.8%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 5.1 puncte de rating si 10.7% cota de piata.

In episodul de aseara, telespectatorii au putut urmari intentiile lui Giani de a cocheta cu regia de film. Afland de un concurs pentru amatori al carui premiu era de 1000 de euro, acesta a facut rost de un telefon mobil si a inceput sa filmeze scurtmetraje. Actorii principali au fost extrem de talentati si de variati. Rand pe rand, Dorel, Gianina sau Nicu Rata au aparut in secvente care au starnit hohote de ras. 

In acelasi episod, Celentano si Firicel au pus pe roate o afacere. La propriu! Caruciorul dotat cu spatiu special pentru lumanari si alte obiecte de cult a pornit in Fierbinti in cautare de clienti. Fara prea mare succes, insa, cei doi nereusind sa vanda niciun fel de serviciu. Telespectatorii vor afla diseara de la 21:30 daca afacerea isi va reveni.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies