Noul sezon Las Fierbinți a început deja pe VOYO! Urmărește, în avans și în exclusivitate, primele două episoade

Noul sezon Las Fierbinți a început deja pe VOYO! Urmărește, în avans și în exclusivitate, primele două episoade
Citeste mai mult despre: noul sezon, Las Fierbinti, voyo,
Data publicarii: 06 Februarie 2022
Data actualizare: 06 Februarie 2022
Duminică seara, de la 20.30, în exclusivitate pe VOYO, fanii ”Las Fierbinți” pot viziona primele două episoade ale noului sezon!

Cel mai iubit serial din România, ”Las Fierbinți”, revine! Din această seară, pe VOYO, începe un nou sezon în care cele mai îndrăgite personaje își continuă poveștile, inspirate din viața reală, cu mult umor.

Dacă, la PRO TV, primele două episoade ale celui mai tare serial de comedie din România pot fi urmărite miercuri și, respectiv, joi, fanii ”Las Fierbinți” pot intra de azi pe VOYO pentru a le viziona în avans și exclusivitate.

Astfel, în fiecare seară de duminică, cei mai mari fani ai celui mai tare serial românesc au întâlnire pe VOYO, pentru a urmări aventurile fierbințenilor cu două, respectiv trei zile înainte de difuzarea pe TV.

Mai mult, pentru cei care vor să revadă momentele memorabile sau, pur și simplu, să reia serialul de la început, ”Las Fierbinți” se regăsește pe VOYO integral, cu toate cele 19 sezoane. 

Nu ratați întâlnirea cu Bobiță, Giani, Dorel și întreaga gașcă! E rost de situații inedite, provocări trăsnite și râsete fără limite. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! Intră acum pe VOYO
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies