O tombola cu castiguri fabuloase va face fericiti locuitorii din Fierbinti! Diseara, de la 21:30, la ProTV

O tombola cu castiguri fabuloase va face fericiti locuitorii din Fierbinti! Diseara, de la 21:30, la ProTV
Citeste mai mult despre: tombola, Las Fierbinti,
Data publicarii: 04 Mai 2015
Data actualizare: 06 Mai 2015
In aceasta seara, de la 21:30, cel mai nou episod Las Fierbinti ii va surprinde pe Robi, Vasile si Dalida in feeria castigurilor de masini. 

Compania Lola Cola l-a contactat pe Robi pentru a-l informa ca este fericitul castigator al unui autoturism nou-nout! Tot ce trebuie sa faca acesta pentru a intra in posesia premiului este sa vireze in conturile companiei suma de 500 de lei, echivalentul transportului. Primarul Vasile va intra pe fir si va castiga si el o masina. Evident, mai mare si mai scumpa ca a subalternului Robi. Printre castigatori se afla Rata, Oaie, Branzoi sau Giani. 

In episodul de astazi, Ardiles, Firicel si Celentano isi amintesc de tinerete. Deranjata de faptul ca baietii nu au mai vizitat-o de ceva vreme, Aspirina le va reprosa faptul ca au ajuns niste batrani total neatragatori. Acest lucru i-a declansat instinctul de cuceritor lui Ardiles, care va incerca sa o cucereasca pe Gianina cu sarutul lui.

Telespectatorii vor afla astazi, de la 21:30, cine este in realitate organizatorul tombolei si cum se va incheia povestea fericitilor castigatori. 

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane este difuzat in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies