Sărbătoare mare în familia Las Fierbinți! Constantin Diță și Ecaterina Ladin își sărbătoresc ziua de naștere

Sărbătoare mare în familia Las Fierbinți! Constantin Diță și Ecaterina Ladin își sărbătoresc ziua de naștere
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, divertisment, filme,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 27 Februarie 2021
Data actualizare: 27 Februarie 2021
La mulți ani, Constantin Diță și Ecaterina Ladin! De aproape 10 ani formează o familie, alături de ceilalți actori din serialul Las Fierbinți. Rolurile lor le-au adus o mulțime de fani, iar unele momente cu ei, din serial, au devenit virale pe Internet. 

Constantin Diță  s-a născut pe 27 februarie 1980, la București. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” în 2005. Până a se alătura echipei Las Fierbinți, în 2012, a jucat în zeci de filme românești, printre care California Dreamin' (Nesfârșit) (2007), Restul e tăcere (2008), Polițist, adjectiv (2009) sau Tarantyno (2009). De asemenea, Constantin Diță a jucat în numeroase spectacole de teatru. Actorul este tatăl a doi băieți, unul de 10 și altul de 5 ani. Soția sa, Oana Raluca este actriță și profesoară la UNATC.

Află mai multe detalii interesante despre actorul Constantin Diță în următorul interviu. Ecateriana Ladin s-a născut pe 27 februarie 1983, la Chișinău (Republica Moldova). Tincuța, așa cum o strigă cei dragi, a fost atrasă de lumea teatrului încă din copilărie. Tătăl ei, fiind muzician, și-a dorit ca fiica lui să fie pe scenă, iar visul i s-a îndeplinit. La vârsta de 17 ani, Ecaterina se mută la București și dă admitere la UNATC. S-a alăturat familiei Las Fierbinți în urma unui casting, spunând că s-a ”împrietenit” mai greu cu rolul Dalidei, din cauza emoțiilor. 

Ecaterina Ladin a mai jucat în musicalul ”Mamma mia” și filmul ”Eu sunt Dorin”. Actrița este mama a doi băieți. Cel mai mic a apărut pe lume chiar în ajunul zilei sale de naștere, pe 18 februarie 2021. Cel mai mare, Marcu, are cinci ani. 

Află mai multe detalii interesante despre actrița Ecaterina Ladin în următorul interviu.


Sursă foto: arhiva Pro TV

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!